Nascholingen

Nascholingen Talenlanda

Studiedagen

Uitgeverij Talenland organiseert ook in 2019 weer verschillende evenementen: studiedagen, ronde tafelbijeenkomsten, boekpresentaties en… een nieuwe Encuentro Práctico! Je bent van harte welkom. In 2017 en 2018 organiseerden wij al studiedagen Frans, Spaans en Italiaans in Amsterdam, Brussel, Antwerpen, Den Haag en Eindhoven. Natuurlijk waren wij ook aanwezig op verschillende beurzen en congressen in Nederland en Vlaanderen, zoals de Landelijke Studiedag van Levende Talen, en het Congres Vreemde-Talendidactiek. Ook in 2019 zullen wij weer op verschillende congressen en beurzen aanwezig zijn.

Kun je niet aanwezig zijn op een van deze evenementen? Geen probleem! Schrijf je in voor een van onze webinars op een tijdstip naar keuze, of maak een afspraak voor een presentatie op maat.

Webinars (online nascholing)

Een webinar is een ideale manier om je kennis over een thema uit te breiden. Bovendien is het erg eenvoudig aan een webinar mee te doen omdat je inlogt via internet. Kun je een webinar niet bijwonen? Dan kun je de sessie achteraf terugkijken op onze online platforms.

We organiseren webinars in het Nederlands, Spaans, Frans en Italiaans, over uiteenlopende onderwerpen van het talenonderwijs.

Wil je op de hoogte blijven van onze nascholingsactiviteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.